Quincy's services.

Talent aantrekken.

De afgelopen 11 jaar heb ik diverse organisaties geholpen bij het aantrekken van talent. Van startups, (semi-)overheden tot corporates. Met als specialisatie Data Science, Computer Science, Information Science en Artificial Intelligence talenten.

Talentontwikkeling.

Vaak is talent aantrekken pas het begin. Om de skills-gap te overbruggen tussen onderwijs en arbeidsmarkt heb ik diverse traineeships en bootcamps ontwikkeld.

Co-creatie.

Wanneer partners de meerwaarde zien om actiever betrokken te zijn bij bepaalde talentontwikkelingen, creëer ik in samenwerking met hen programma’s. Een aantal voorbeelden zijn de student web development bootcamps en Hello Mentor.

d
Projectmanagement.

Doordat ik de afgelopen jaren verscheidene HR- en IT-projecten heb geleid, heb ik de vaardigheden ontwikkeld om een project tot een succes te maken. Momenteel ben ik bij VU Amsterdam/ ACLA betrokken bij de ontwikkeling van het House of Skills platform.

Evenementen.

Meerdere malen per jaar ben ik betrokken bij het organiseren van carrière evenementen en/of het zijn van de host. Een aantal voorbeelden zijn TECH020 en Emerce eDay Next Gen.

Conceptontwikkeling.

Wanneer er een bepaalde urgente behoefte in de markt is creëer ik o.a. aan de hand van Design Thinking een volledig concept van scratch. Daarnaast ben ik actief betrokken bij de implementatie hiervan.

Handmodel.

Nee, ik wist ook niet dat het bestond! Maar vorig jaar ben ik gescout via Facebook om handmodel te worden. Onder andere doe ik klussen voor partijen als: Bol.com, Valentino, Ray Ban, Workingmenbleus en Tommy Hilfiger.